Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt

Kontor til leje, Kastrup, Bryggergården 11

Bryggergården 11, 2770 Kastrup
  • Kontor til leje
  • 2.026 m2
Kontor til leje, Kastrup, Bryggergården 11
Bryggergården 11, 2770 Kastrup
  • Kontor til leje
  • 2.026 m2
Giv mig al info nu
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Kontor til leje, Kastrup, Bryggergården 11

Byggeselskab Mogens de Linde
Lisa de Linde
tlf: 26 77 11 22
lisa@delinde.dk
Se alle udlejerens annoncer
Hjemmeside

PRO-UDLEJER

Læs mere

Fakta

Vis på kort
  • 231264
  • Kontor
  • Butik
  • Showroom
  • 320 - 2.026 m2
  • 1.500 kr.
FÅ MERE INFO OM LOKALET
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Genindvielse af en 275 år gammel industrihistorie

Vi er stolte over at kunne præsentere "Magasinet" i Bryggergården til erhvervsudlejning. Denne charmerende ejendom er en af kronjuvelerne i dansk industrihistorie og er samtidig et af de få tilbageværende industrikomplekser. Med sig, bærer ejendommen en 275 år lang og særlig historie. Bryggergården ligger ved Amager Strandvej ned til Øresund med en yderst central beliggenhed i området tæt på Kastrup lystbådhavn.

Området

Bryggergårdens centrale placering i det nye internationale udviklingsområde Scanport huser bl.a. Ferrings nye hovedkvarter tegnet af Norman Fosters tegnestue, Den Blå Planet og Scandic Hotel. Ligeledes tegnes området også af Københavns Lufthavn, der ligger 2 kilometer væk. Et område i vækst og med store visioner. Der er særdeles gode tilkørselsforhold fra indfaldsveje samt motorveje til og fra København fra både Malmø og motorring 3. Endvidere ligger Kastrup Metro station blot et stenkast væk ligesom Amager Strandvej byder på busforbindelser. Derudover kan man gå til Kastrup lufthavn på 10 min. P-pladser kan tillejes direkte ved lejemålet.

Ejendommen

Bryggergården er oprindeligt opført i 1747 af Jacob Fortling og er gennem årene blevet udbygget og ombygget adskillelige gange. Ejendommen og området, der også var kendt som Kastrup Værk, har tidligere været betydeligt større, men er nu reduceret til sine oprindelige bygninger, der er fredet.

Magasinet er del af det oprindelige Bryggergården fra 1747, og har med sin praktiske placering ud imod havnen, igennem tiden fungeret som kul- og kalkmagasin for læssene der blev sejlet ind fra Saltholm. Funktionen som magasin ses i højden til loftet og dybden i bygningen.

Bygningerne gennemgår en grundig renovering for dels at skralle ind til originale håndværksmæssige detaljer og samtidig at bringe komforten op til nutidig standard. Dette foregår gennem tæt dialog med Fredningsmyndigheder og Tårnby Kommune.

Bygningens tag er belagt med dansk tegl, og i forbindelse med renoveringen renoveres alle ejendommens vinduer, der tilføjes et atelievindue i 2.-3.salen og hvor tilladt ovenlysvinduer. Langs facader ses en række døre og træporte i stueetage, disse renoveres tilbage til sin originale stand. Imod kysten forlænges den udvendige trappe, så den både servicerer 1.og 2.sal.

Lejemålet

Magasinet gennemgår en totalrenovering, og mangler ny(e) lejer(e) der delvist kan være med til at vælge den endelige indretning. Ejendommen er indrettet med en åben disponering og fremhævning af de smukke originale håndværksmæssige detaljer. Anvendelsesmulighederne er utallige, og kan huse f.eks. kreative værksteder, restaurant, wellness, showroom og kontor.

Bryggergårdens historie ses tydeligt i bl.a. træsøjler og spær, fritlagte ydermure bestående af alt fra kampesten, potteskår og tegl.

I stueetagen er der adskillige udgange til gården og havneområdet, der lægges et moderne råt betongulv med gulvvarme, nye køkken- og toiletfaciliteter, samt trappe til de øvre etager. 1.-3. etage har enestående udsigt til Øresund, stort atelier-vindue mod nord, Dinesen plankegulve og ligeledes nye køkken- og toiletfaciliteter. Vi benytter akustikpuds hvor aktuelt for bedre lyd. Evt mødelokaler laver vi normalt med rustikke smedejernsvinduer.

Der findes gårdhave til erhvervslejemålene.

Magasinets opdeling i lejemål

Magasinet kan opdeles i lejemål fra 320 m2 til 2.026 m2.

Som ét samlet domicil er bygningen 2.026 m²: stue, 1.,2.,3.sal.

Alternativt kan bygningen opdeles i op til fire lejemål, hvor der tages hensyn til brandkrav og adgangsforhold.

Stueetagen kan opdeles i to mindre lejemål hhv. 320 m2 (vest) og 464 m2 (øst). Eller samlet 784 m2.

1.salen er 594 m2, og kan ikke opdeles,

2.-3.salen må lejes ud samlet af hensyn til brandkrav, de er tilsammen 647 m2.

Information og data

Dette butikslejemål, som også kan anvendes til Butik eller Showroom, ligger på Bryggergården i Kastrup. Kastrup har postnummeret 2770, og ligger i kommunen Tårnby, som ligger i København. Lokalet er i alt 2026 m2.