Butiksformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butikslokale til leje i Middelfart

170 m2 butik i Middelfart til leje

Velbeliggende butikslejemål på gågade

Med en særdeles god beliggenhed centralt på gågaden og med populære naboer som Nielsen, Triumph, og Imerco, er der nu mulighed for at leje 170 m2 regulært butikslokale med et bredt facadeforløb med store vinduer, perfekt for eksponering til gågadens besøgende.

Lokalet er velegnet til en bred vifte af formål, fra traditionel butik til en hyggelig sandwich- eller juicebar., der ikke kræver særlig indretning af køkkenfaciliteter. Med et praktisk baglokale inklusive the-køkken og toilet rummer lokalet det nødvendige.

Som en ekstra mulighed, men ikke et krav, kan der lejes garage bag ejendommen samt eventuelt lagerplads på 1. og 2. sal.

Middelfart som Handelsby:
Middelfart er ikke bare en by, det er en destination. Med navne som H&M, Normal, Only, og senest Name It, der vælger at slå sig ned her, bekræfter byen sin status som en fantastisk by for både store kæder og unikke specialbutikker. Den konstant voksende tilstrømning af besøgende og tilflyttere fra hele landet, giver dig en fantastisk mulighed for at etablere din virksomhed i en fantastisk handelsby, som også de kommende år forventer tilvækst.
Middelfart byder ikke kun på shopping, men også på en bred vifte af kulturelle begivenheder året rundt. Fra musikarrangementer på Gammel Torv eller Nytorv, til spændende festivaler, Klimafolkemøde og torvedage, eller byens turistmål som Clay og Bridgewalking, er der altid noget at opleve.