Butiksformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butikslokale til leje i Kolding

60 m2 butik, klinik, kontor i Kolding til leje

Flot butiks- og kliniklejemål centralt i Seest!

Vi har nu mulighed for at tilbyde et lejemål på 60 kvm, beliggende på Holbergsvej 13 i den attraktive bydel Seest i Kolding. Lokalerne har tidligere været udlejet til “Seest Blomster” og egner sig godt til detailhandel eller servicevirksomheder.

Beliggenhed og adgang
Lejemålet ligger i et aktivt område med god synlighed og adgang fra hovedvejen. Det er beliggende tæt på lokale faciliteter såsom skole, børnehave, gymnasium, efterskole, og dagligvarebutikker som Netto og Rema1000. Der er desuden en tankstation, pizzaria og bager inden for kort afstand.

Indretning
Lejemålet byder på en lys og rummelig indretning med store vinduespartier, der sikrer et godt lysindfald. Lokalet er nyligt opdateret med nyt gulv og har en neutral, moderne stil, der gør det let at tilpasse til forskellige formål. Der er også et tekøkken og toiletfaciliteter, hvilket gør lejemålet særdeles velegnet til en bred vifte af erhverv.

Faciliteter
• Handicapvenlig adgang med rampe og parkering lige foran døren
• Direkte adgang fra parkeringsplads til indgangspartiet
• Tekøkken med basis faciliteter
• Toilet med bruser
• Åbent og fleksibelt lokale, der giver mange indretningsmuligheder

Naboer og områdets dynamik
Ejendommen huser også andre populære virksomheder som Kolding Fysioterapi, Oddershede Akupunktur og frisør By Schilling, hvilket skaber en god ...