Butiksformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butikslokale til leje i Hjørring

472 m2 butik i Hjørring til leje

Butik til leje i 9800 Hjørring

Attraktivt butikslejemål på central placering i Hjørring midtby.
Her får du et stort og lyst erhvervslejemål – oplagt som butik eller lignende.

Lejemålet er centralt beliggenede i Hjørrings gågade tæt på Metrolpol, og har i en længere årrække været udlejet til Danske Bank – og er derfor en velkendt ejendom. Naboerne til ejendommen er blandt andre Sportsmaster, Fjerrenseriet, Louis Nielsen, Cafe Capu m.fl. Via baggården er der gode muligheder for vareindlevering. Her er der ligeledes mulighed for at de tilknyttede p-pladser kan medfølge efter aftale. I området er der også flere forskellige offentlige parkeringspladser på Mammutpladsen og Vendelbopladsen.

  • Attraktiv beliggenhed
  • Flere anvendelsesmuligheder
  • Mulighed for parkering
  • God planløsning
  • Attraktive lejevilkår

Lejemålet i stueplan består af 206 kvm og indeholder et stort og regulært butikslokale med et niveaufrit indgangsparti og store, synlige udstillingsvinder. Der findes ligeledes et lagerrum, et stort mødelokale, toilet og en personaleindgang med adgang ned til lejemålets kælder på 166 kvm, som er særdeles velegnet til lager m.v.

Der er desuden mulighed for at udvide lejemålet med 1. sal hvortil der er adgang via intern trappe. 1. sal er indrettet med stort åbent og lyst kontorlokale og 3 kontorlokaler, 2 toiletter og lager/kopirum.

OBS. Lejemålet kan lejes momsfri...