Butiksformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butikslokale til leje i Kolding

370 m2 butik i Kolding til leje

God synlighed mod Vejlevej

Hermed udbydes et attraktivt butikslejemål med lager på i alt 370 kvadratmeter, som er beliggende ud mod den trafikerede Vejlevej i Kolding.

Butiksdelen har en god eksponering mod Vejlevej, hvilket giver fremragende synlighed og tiltrækker potentielle kunder. Lejemålet er ideel til butik og kan indrettes med udstillingsarealer og salgsområder i overensstemmelse med virksomhedens behov og koncept.

Samlet set udgør lejemålet en attraktiv mulighed for en lejer der ønsker at drage fordel af den attraktive beliggenhed og trafik fra Vejlevej og samtidig have både lager- og butiksfaciliteter til rådighed. Lejemålet er beliggende attraktivt med kun 500 meter til Kolding Storcenter som årligt har cirka 6 mio. besøgende. Desuden er der kun 3 minutters kørsel til motorvej E20 og E45 som er med til at gøre området attraktivt for kunder der kommer fra hele Trekantområdet.

Til lejemålet er der god tilgængelighed for lastbiler eller varevogne til aflæsning og læsning af varer.

Foran lejemålet er der gode parkeringsforhold til personale og kunder.