Butiksformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butikslokale til leje i Kolding

250 m2 butik i Kolding til leje

Detail- eller engrosbutik med god facadeeksponering

Flot og moderne butikslejemål på 250 m² med stor facadeeksponering.

Ny lejer skal have synergieffekt med nuværende bruger af ejendommen, Danbo Møbler Kolding, som driver en stor butik på 2.650 m². Det udbudte butikslejemål og Danbo Møbler Kolding ligger ved siden af hinanden og har begge en god facadeeksponering samt blikfang mod forbipasserende bilister.

Lejemålet på 250 m² indeholder et stort åbent butikslokale som har to hovedindgange via præsentable glasdøre. Selve butikslokalet har en god loftshøjde og er yderst regulært til at udstille både store og små varegrupper. I det store butikslokale er der etableret et indskudt dæk som kan benyttes til kontor, åbne mødelokaler til kunder eller udstilling af mindre varesortiment. I forlængelse af butikken er der kontor til personale som ligeledes indeholder køkken samt toilet.

Foran lejemålet er der masser af parkeringspladser til personale og kunder. Udover Danbo Møbler Kolding er der på Mønten flere stærke nabolejere såsom Skousen, BilligBlomst, AO Værktøj, 3Aktive værktøj og maskiner, KG Camping m.m.

Ejendommen på Mønten er beliggende attraktivt med kun 500 meter fra Kolding Storcenter som årligt har cirka 6 mio. besøgende. Endvidere er der kun 3 minutters kørsel til motorvej E20 og E45 som er med til at gøre området attraktivt for kunder der kommer fra hele trekantområdet.