Butiksformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butikslokale til leje i Vejen

126 m2 butik i Vejen til leje

Velkommen til vores udlejningstilbud på Søndergade i Vejen!

Vejen Renseri har været aktiv i ca. 30 år. Med den rette markedsføring og gå-på-mod har dette sted stort potentiale. Går du med tanker om at blive selvstændig erhvervsdrivende er dette en mulighed for dig. Mange ønsker et lokalt renseri så de ikke skal køre udenbys for at hente og bringe deres bryllupstøj, konfirmationstøj, duge, dyner, skjorter, jakker osv.
Vi tilbyder et rummeligt renseri og vaskeri på 126 kvadratmeter, ideelt til din forretningsvirksomhed. De 126 kvm er fordelt på renseri, vaskeri, kafferum, toilet og depot. Med tilstrækkelig plads er dette sted designet til effektiv drift samt ideelt med tanke på miljøet og behovet for genanvendelighed. Du har her masser af mulighed for at sætte dit eget præg i Vejen by.
Ved leje af renseriet/vaskeriet er der mulighed for oplæring i driften.
Med parkeringen bagved gør dette sted det muligt for kunder at parkere tæt på vaskeriet. Beliggenheden er centralt i Vejen by, så kunders renseritøj nemt kan klares sammen med dagligdagens ærinder.
Mulighed for andet erhverv er også en mulighed.
Kontakt mig for yderligere information.