Butiksformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butikslokale til leje i Randers C

76 m2 butik i Randers C til leje

Nyistandsat butik/cafe på Slotspladsen

Butik/Cafe til leje i Randers – Slotspladsen 6


Lokalet har super central placering og er oplagt til cafe eller takeaway. Der er mulighed for 02- Bevilling. Unik mulighed for at indrette med udlejers hjælp. Ønsker du at komme hurtigt i gang, har udlejer indhentet to køkkentilbud som gør, at vi i fællesskab hurtigt kan indrette lokalet. Skab ekstra omsætning med attraktive udendørsfaciliteter. Det er omkostningsfrit at anvende udearealer foran cafeen. Der foreligger godkendelse til udeservering.

Lejemålet er på ca. 76 kvadratmeter og er ideelt til en lækker cafe / take away med udendørsservering. Planløsningen er fleksibel, så du kan indrette cafeen, som du ønsker. Beliggenheden i centrum af Randers gør det nemt for dig, at tiltrække kunder fra hele byen og omegnen. Der er gode parkeringsmuligheder i nærheden, som gør det nemt for kunderne. Udover selve lokalet er der tilhørende baglokale indeholdende: Depotrum 2 stk, toilet samt fælles lokale.

Slotspladsen tiltrækker hurtigt børnefamilierne med den attraktive legeplads ved siden af. Randers kommune har planer for Slotspladsen – den bliver forskønnet over vinteren 2024, så den får et finere og grønnere udtryk. De fredfyldte tretten hvide kugler på Slotspladsen er en del af kunstværket – Et Randers Spil af billedkunstner Per Neble – og repræsenterer de tretten landeveje og byporte, der i gamle dage førte ind til Randers.

Du kan tilpasse lokalet, så det passer præcis til dine beh...