Butiksformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butikslokale til leje i Tønder

209 m2 andet i Tønder til leje

Butikslejemål i Tønder gågade udlejes!

Dette fine butikslejemål på 209 kvm er beliggende centralt i den vestlige del af Tønders gågade, og er let tilgængelig med parkeringsplads lige bag ejendommen.

Som nærmeste naboer til lejemålet er der butikker som Fri Bikeshop & smykkebutikken Hyldtoft og Hansen, mens den resterende gågade i Tønder er fyldt med diverse nichebutikker, banker, tøjbutikker og madsteder.

Tønder Handelsstandsforening er gode til at skabe aktiviteter i gågaden. Blandt de største aktiviteter er ”Julebyen Tønder” der arragneres i november og december hvert år, og tiltrækker mange mennesker i gågaden.

Lokalerne er indrettet med et stort butikslokale, et lager/pakkerum, kontor, frokostrum/køkken og toilet. Du kan se fordelingen i plantegningen, bagerst i materialet.

Du har indgang fra den brede facade ud mod gågaden, samt egen bagindgang ud mod parkeringspladsen. Den brede facade giver god mulighed for udstilling af butikkens vare. Ved bagindgangen er der lavet en mindre rampe til varer, så det er nemt at få sine varer ind i butikken uanset transportmiddel.

Det har tidligere været anvendt som blomsterbutik, og kan i dag anvendes til butik, showroom, klinik mv.