Butiksformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butikslokale til leje i Vejle Centrum

244 m2 butik i Vejle Centrum til leje

Attraktivt og nyistandsat butikslokale på Vejle gågade

Lokalet bliver inden lejers overtagelse omhyggeligt renoveret med nye gulve, lofter og nymalet overalt. Lejemålet indeholder et stort, lyst og regulært forretningslokale med god loftshøjde. Der er klimanlæg, hvilket sikrer et behageligt indeklima for kunder og personale. Der er mulighed for opdeling med New Yorker vægge. Yderligere faciliteter inkluderer separat kundetoilet (handicapvenligt), stort personalekøkken og separat personaletoilet.

Mulighed for særindretninger efter nærmere aftale.

Det til lejemålet tilhørende lager, kan også fravælges, således at man alene lejer butikslokalet på 150 m² til en årlig leje på kr. 375.000 ekskl. moms.

Området er kendt for sin mangfoldighed med mange spændende butikker som H&M, Føtex, Ranch Svendsen guldsmed, St. Thomas apotek, Bahne, Synoptik, Skoringen, Profiloptik, Lilly, Femilet, Louis Nielsen, Zizzi, Noa Noa, Imerco, Gina Tricot og Buch’s Herremagasin. Vejles Latinerkvarter ligger også i nærheden, så der er mange butikker, som er med til at tiltrække et købedygtigt publikum til området.

Kom og se dette attraktive butikslokale, der giver en fantastisk mulighed for at etablere din virksomhed på en af Vejles mest eftertragtede adresser.