Butiksformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butikslokale til leje i Kolding

90 m2 andet i Kolding til leje

Momsfrit butik til Leje i Kolding Centrum latinerkvarteret!

Står du og mangler en butik til leje i Kolding Centrum, hvor både mange biler og gående kommer forbi?

Butik til leje i Kolding Centrum midt i latinerkvarteret ligger denne momsfri erhvervslejemål. Det er placeret med front ud til Låsbygade, hvor der både kører og går mange mennesker dagligt. Her har du mulighed for at få fingre i nogle mindre lokaler, som stadig har den gode eksponering.

Denne butik til leje i Kolding centrum består af 5 rum, hvor man fra hovedindgangen kommer ind i det rum, som er oplagt til butikslokale. Lokalet er næsten kvadratisk, og belagt med pæne forskellige typer af sten. Fra butikslokalet har man to indgange ind til baglokalet. Det vil kunne bruges som lager, opbevaring, kontor eller butik. I baglokalet har man trægulv, og et vindue ud til baggården. For- og baglokalet er omtrent lige store.

Fra butikkens baglokale, kommer man videre til køkkenet, hvor der er tilhørende toilet, og egen indgang. Dertil er der to lokaler bagved, som vil kunne bruges til kontor eller lager. Udlejer er villig til at deltage i en istandsættelse af lejemålet.

Så her har du mulighed for at få dine egne lokaler, i en af Koldings mest kendte gader.