Butiksformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butikslokale til leje i Århus C

105 m2 butik, showroom i Århus C til leje

105 m² butik/showroom på Frederiksbjerg

Byggeselskab Mogens de Linde udbyder nu en mulighed for at drive butik på attraktiv adresse i Aarhus centrum, og tilmed i kort gåafstand til Aarhus Banegård samt Rutebilstation. Lejemålet består af 105 m² fordelt på butiksgulv, kontor, tekøkken og lagerrum.

Området

Ejendommen er centralt placeret og omgivet af special butikker, charmerende byhuse samt hyggeligt cafe- og restaurant miljø. Kort gåafstand til offentlige transportmidler, BRUUNS Galleri, hotelfaciliteter, indkøbsmuligheder i specialbutikker i midtbyens pulserende byliv. Lejemålet tilgåes fra Frederiks Allé. I gårdmiljø forefindes hyggeligt ”have” miljø. Midtbyens utallige busforbindelser og banegårdens togdrift er i gåafstand til ejendommen, hvilket ligeledes gør det nemt for virksomhedens ansatte at ”pendle” til og fra butikslejemålet.

Ejendommen

Bygningen er opført i 1898 af tømrermester J. Sørensen. Manzardtaget påsat i 1941. 2½ etagers malet teglstensbygning med teglbeklædt manzardtag samt 2 kviste. Formsten anvendt til konsolgesims samt vinduesindfatninger. Pudset gennemgående sålbænk. Nye 2- og 3 fags vinduer i stil med de oprindelige. I 1991 blev butiksfacade renoveret med respekt for bygningens historie. Portåbning mod hyggelig baggård.

Lejemålet

Lejemålet overtages nyistandsat med hvidmalede vægge og tilbyder gode rammer for flot udstilling i det 34 m² store butiksareal med etablerede trægulve. Via store glaspartier opnås fantastiske lys...