Butiksformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butikslokale til salg i Taastrup

324 m2 butik i Taastrup til salg

Markant 324 m2 komplet nyrenoveret domicilejendom i særklasse med strøgbeliggenhed

Nu får du chancen for at flytte ind i en komplet nyrenoveret erhvervsejendom i forskudte plan med 324 m2 erhvervsareal samt 124 m2 kælder. Opført i 1964/72 og komplet gennemrenoveret i 2015, så alt fremstår nyt og indbydende. Vedligeholdelsesfri lavenergivinduer med 3-lags glas, fuldspartlede lofter med LED-spots, gulvvarme og flot ny tæppebelægning. Flot arkitektur og spændende planløsning i forskudte plan med fint lysindfald. Indenfor møder du indgangsparti med klinker og trappe til stort showroom med udstillingsvinduer ud til Roskildevej samt stort kontor, kundetoilet og teknikrum.
Endvidere findes stort erhvervslokale med port samt kælderplan med stort produktions/lagerrum med fjernvarmeunit, nyt Kvik Mano køkkenelementer i hvid højglans samt helt nyt bad/toilet med bruser. I underetagen findes endvidere stort disponibelt rum med tekøkken og nye hvidevarer, som vil være velegnet til frokoststue samt nyt bad/toilet med bruseniche og håndklædevarmer. Præsentabel ny erhvervsejendom med fin strøgbeliggenhed, der er lige til at flytte ind i.