Butiksformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butikslokale til leje i Svendborg

460 m2 butik, kontor, klinik i Svendborg til leje

Fra 460 m2 – Lokaler til mange formål midt i Svendborg centrum

Fra 460 m2 – Lokaler til mange formål midt i Svendborg centrum

Med en beliggenhed midt i Svendborg centrum, lige ved byens gågademiljø, kan dette lejemål på ca. 460 m2 indrettes til utallige formål: detailhandel, showroom, kontor, klinik, undervisning mv.

Er pladsbehovet større, er der mulighed for at udvide lejemålet med yderligere 154 m2 på 1.sal, som enten kan benyttes til kontor eller anvendes som kantine. Fra lokalet på 1.sal er der desuden udgang til en stor, privat sydøstvendt tagterrasse.
I ejendommens kælder kan der lejes op til 500 m2 lagerlokaler.

Glasfacaderne i hele ejendommens stueetage mod Centrumpladsen er udskiftet i efteråret 2020, og facaden fremstår nu ensartet og elegant.

I stueetagen er nærmeste naboer en optiker og en ejendomsmægler, og etagerne ovenover er udlejet til kommunale kontorer og beboelse.

Der er gode, offentlige parkeringsmuligheder lige uden for lejemålet. Derudover har lejer mulighed for at leje private parkeringspladser i forbindelse med ejendommen.

Lokalerne har senest været anvendt til kontorer, og det er i den stand de pt. står i.

Vedhæftede tegning viser et indretningsforslag og ikke den aktuelle indretning af lejemålet.

Nærmere oplysninger om lokalet og muligheder for indretning kan fås ved henvendelse.