Butiksformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butikslokale til leje i Karlslunde

butik i Karlslunde til leje

Muligheder åbner sig på Hovedgaden

Midt i Karlslunde Landsby, på den livlige Hovedgaden, finder du et erhvervslejemål, der byder på 121 m2 af ren mulighed. Med sin markante placering er lejemålet et oplagt valg for den visionære forretningsdrivende.

Her hvor gadekæret spejler sig i kirkevinduerne og fællesskabet blomstrer, venter en unik chance for at blive en del af lokalsamfundets puls. Beliggenheden er ideel, tæt på dagligvarehandel, skole og ridecenter, hvilket sikrer en konstant strøm af lokale såvel som besøgende. Til lejemålet hører en fast parkeringsplads, der tilføjer nem tilgængelighed.

Lejemålet har hidtil været hjem for en velbesøgt restaurant/take-away, kendt for sin pizza, sit køkken og hyggelige atmosfære, men potentialet strækker sig langt videre. Med plads til siddende gæster, et rummeligt køkken, og både gæste- og personalefaciliteter, åbner lejemålet dørene for en mangfoldighed af erhvervsdrømme - fra caféer til specialbutikker. For den interesserede lejer, er der mulighed for at købe et fuldt udstyret køkken fra den nuværende lejer, en detalje der kan gøre overgangen til nye begyndelser endnu nemmere.

Selvom lejemålet tidligere har summet af liv som en populær restaurant/take-away, rummer dets vægge potentialet til at favne en bred vifte af erhverv. Fra boutique og galleri til kontor og klinik – mulighederne er så mangfoldige som dine drømme.

Med denne adresse får du mere end blot en erhvervslokation, du får en mavefornemmelse af, at her...