Butiksformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butikslokale til leje i Birkerød

82 m2 butik i Birkerød til leje

Butik til leje i 3460 Birkerød

Velkommen til dette indbydende lejemål midt på Hovedgaden i Birkerød.

Lejemålet omfatter i alt 57 m² i stueetagen, suppleret med ca. 30 m² depotrum i kælderen til lager og opbevaring.

Lejemålet har facade mod Majpladsen, som er centrum for gågadelivet i byen. Butiksfacaden består af hoveddør og to store vinduer, der giver et godt lys og perfekte udstillingsmuligheder ud mod pladsen.

Stueetagen er indrettet med et stort salgslokale, et mindre baglokale med tekøkken i hjørnet, samt toilet ved bagtrappen.

Lofter og vægge er hvidmalede, og gulvet er et klikparketgulv. Der er radiatorer i lejemålet, og opvarmningskilden er naturgas.

Butikkens centrale beliggenhed mellem caféer, restauranter, dagligvareforretninger, Kop & Kande, Farumhus Bageren og diverse specialforretninger gør, at der er et godt flow af kunder i området.

Der er offentlig parkering rundt om Hovedgaden, der gør det nemt for kunderne at komme til og fra butikken. Og ellers går både busser og S-tog inden for 500 meter.

Hvis lejemålet har fanget din interesse, så kig nærmere på billederne, eller kontakt os i dag for en dialog eller en fremvisning.